Projekt riešenia komplet dodania plotov, zábradlia, nerezových schodov, balkónov moderného riešenia doby. Používaný materiál ťahokovu veľmi pekne vystihuje prekrásny prepobený dom na hlavnej ulici Bratislavy v prekrásnej mestskej časti Koliba. 40 ročný dom bol komplet prerobení s využitím železných doplnkov.

Použitý materiál bol dodaný od našej partnerskej firmy Perfora s.r.o, typ ťahokovu.

Súkromie s výhľadom pomocou ťahokovu?

Množstvo oplotení a zábradlí z ťahokovu sa neustále zväčšuje aj pre ich schopnosť zaručenia súkromia s možným výhľadom majiteľa smerom von.

Široká škála tvaru a veľkosti ôk  dávajú obrovské možnosti využitia ťahokovu pri výbere, kde „potrebujeme súkromie,  ale zároveň chceme mať aj výhľad“. Niektoré typy ťahokovu umožňujú to, aby bol Váš plot alebo zábradlie z vašej strany priehľadnejší ako zo strany ulice.

Daný efekt sa získa správnym natočením ťahokovu, ktorý je naseknutý a natiahnutý pod určitým uhlom. Jedná sa  hlavne o menej priehľadné ťahokovy, využívané v architektúre.  

Výberom správneho typu oka a jeho správnou orientáciou pri inštalácii dosiahnete väčšiu transparentnosť vášho balkónového zábradlia alebo plotu iba v jednom smere (smerom von). Natočenie môže byť aj do strán. Takéto riešenie sa hodí na oplotenia , kadiaľ chodia chodci prevažne jedným smerom a neuvidia vám  za plot.  

Rôzne natočenia nemusia spĺňať len praktické hľadisko, ale aj estetické. Napríklad, striedavým osádzaním ťahokovu za sebou môžete dosiahnuť  veľmi pekný vizuálny efekt. 

Keď rozmýšľate nad tým ako vyriešiť problém súkromie verzus výhľad , tak správne natočenie ťahokovu je pre vás to správne riešenie.

Cable system – Kombinácia nerezu so železom a drátom

Veľmi pekné riešenie schodov, v kombinácií nerezových úchytiek lanka.

Výber podľa katalógu, rôzne typy.